Előkelesztett és gyorsfagyasztott termékek

Társaságunk, a Tatár Pékség Kft. 1981-ben alakult, kisipari keretek között, majd a 90-es évek elején elsők között kezdtünk gyártani Magyarországon gyorsfagyasztott péksüteményeket. A fagyasztott pékáru sikereit látva, felhagytunk a melegüzemű termeléssel, áttértünk kizárólag fagyasztott élelmiszer előállításra. Ennek megfelelően alakítottuk ki gyártási, tárolási és szállítási hátterünket, feltételeinket.

Egészségtudatos termékek.
Szívvel-lélekkel

Célunk a fogyasztók egészségének, érdekeinek és kívánalmainak maximális szem előtt tartása és tisztelete. Ehhez ügyfeleinkkel szoros kapcsolatot tartunk fenn, és velük együttműködve folyamatosan fejlesztjük termékportfóliónkat. Mindig figyeljük a nemzetközi trendeket, figyelembe vesszük azokat, így is megfelelve a vásárlóink aktuális igényeinek.

Újdonságaink

Az elmúlt időszakot a folyamatos bővülés, a technológiai és technikai, logisztikai háttér állandó fejlesztése jellemzi, melynek következtében, cégünk a hazai pékáru piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.

Teljes kiőrlésű édes sütemények

Cégünkről

Társaságunk, a Tatár Pékség Kft. 1981-ben kis családi pékségként indult, ahol a család kenyerét- szó szerint és átvitt értelemben is- biztosítani tudtuk. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy 37 esztendő múlva egy közel 240 embernek munkalehetőséget nyújtó vállalattá növi ki magát a családi üzlet.

A Tatár Pékség Kft. mára az élelmiszeripar területén 37 éve jelen lévő, folyamatosan fejlődő, növekvő különleges vállalat. Különlegessége, többek között, abban rejlik, hogy teljes mértékben magyar tulajdonban maradt. Ez manapság nem gyakori. A hazai piacon szinte valamennyi  kereskedelmi hálózattal kapcsolatban vagyunk, Közép-Európa több országában jelen vagyunk, Szlovákiában és Romániában saját leányvállalattal is.

%

Elégedettség

Termék

Országba szállítunk