minőségbiztosítás

„Termékeink minőségével a hagyományos, házias ízeket varázsoljuk a fogyasztók asztalára.”

A TATÁR PÉKSÉG KFT. célja, hogy a sütőipari termékek, a félkész és késztermékek előállítása során törekedjen a vevői igények kielégítésére és az élelmiszerek megfelelő biztonságának megvalósítására. E törekvés megvalósításának érdekében bevezettük és működtetjük az IFS  Nemzetközi Élelmiszer Szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

A TATÁR PÉKSÉG KFT. az élelmiszer termelés során HACCP élelmiszer-biztonsági rendszerre alapuló munkamódszert alkalmaz. A munkamódszer kiterjed az alap- és segédanyagok beszerzésére, a feldolgozás és a tárolás minden folyamatára, a termeléshez kapcsolódó és az élelmiszertermelés biztonsága szempontjából meghatározó gépek, berendezések karbantartására, az üzemi és a személyi higiénia betartására. A szervezeten belül meghatározottak, szabályozottak az élelmiszer-biztonsági rendszerrel kapcsolatos felelősségek és hatáskörök, a rendszer eredményes működése és fenntartása érdekében. Termelési folyamataink korszerűsítésével munkatársaink törekszenek a jövőben is a lehető legmagasabb minőségű termékek előállítására.

Termékeinket versenyképes színvonalon, az Élelmiszertörvény előírásainak betartásával és a fogyasztók igényeinek figyelembe vételével állítjuk elő.

Élelmiszer biztonsági politikánk

Célunk a fogyasztók egészségének, érdekeinek és kívánalmainak maximális szem előtt tartása és tisztelete, ehhez Vevőinkkel szoros kapcsolatot tartunk fenn, annak érdekében, hogy folyamatosan tájékozódni tudjunk igényeikről és elvárásaikról, elnyerjük bizalmukat, azt megtartsuk, elérve ezzel elégedettségüket. Elsődleges szempont továbbá a minőség folyamatos javítása. A sikeres piaci szereplés első számú feltétele a kiváló minőségű termékek előállítása, a megbízhatóság, valamint az etikus üzleti viselkedés, melyért minden munkatársunk elkötelezettséget vállal.

A TATÁR PÉKSÉG KFT. egyértelmű feladatának tekinti az élelmiszer-biztonsági előírásoknak való megfelelésen túl, a környezetvédelmi felelősség vállalását és valamennyi érvényben lévő hatósági előírás betartását.

Tanúsítványaink