Cégünkről

Termékeink minőségével a hagyományos, házias ízeket varázsoljuk a fogyasztók asztalára.

Mennyei csemegéket gyártunk

1981 óta

Társaságunk, a Tatár Pékség Kft. 1981-ben alakult, tevékenységünket kisipari keretek között, melegüzemű pékáru előállításával kezdtük. A nyugati sütőipar fejlődését látva 90-es évek elején elsők között kezdtünk gyártani Magyarországon gyorsfagyasztott péksüteményeket. A fagyasztott pékáru sikereit látva, felhagytunk a melegüzemű termeléssel, áttértünk kizárólag fagyasztott élelmiszer előállításra. Ennek megfelelően alakítottuk ki gyártási, tárolási és szállítási hátterünket, feltételeinket.

 

Technológiánk

A Tatár Pékség Kft. minden egyes munkatársa törekszik a lehető legmagasabb minőségű termék előállítására. Termelési folyamataink korszerűsítésével munkatársaink törekszenek a jövőben is a lehető legmagasabb minőségű termékek előállítására. A fogyasztóink igényeihez igazodva, a termékkínálatunk folyamatos megújítására helyezzük a fő hangsúlyt, így törekedve viszonteladóink elégedettségére is.

Z

Kemence kihelyezés

Termékeink forgalmazásához a sütési technológiát biztosítjuk.

Z

Sütési technológia betanítás

A színvonalas sütést és értékesítést kezdeti betanítással segítjük.

Z

Call center

Folyamatos kapcsolattartás állandó ügyfeleinkkel.

Z

Folyamatos termékszervíz

Nagy gondot fordítunk vevőink elégedettségére. Bármilyen kérdés esetén készséggel állunk partnereink rendelkezésére.

Folyamatos fejlődés

 

Az elmúlt időszakot a folyamatos bővülés, a technológiai és technikai, logisztikai háttér állandó fejlesztése jellemzi, melynek következtében, cégünk a hazai pékáru piac egyik meghatározó szereplőjévé vált.

Termelőüzemünk Halásztelken, az M0 autópálya mellett található. Az IFS, BRC szabványok szigorú előírásai mellett végezzük termékeink előállítását, fagyasztását, tárolását és a szállítást. A szállítást, raktározást zárt hűtőláncon belül, saját logisztikai rendszerünkkel végezzük. Túrajáratainkkal az egész ország területén heti több alkalommal biztosítjuk partnereink zavartalan áruellátását.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet az eladás utáni tevékenységre, ezért országos lefedettséggel dolgoznak területi képviselő kollégáink, biztosítva vevőink elégedettségét.